22 feb 2010, 0:22  

Недосъбрани усмивки 

  Poesía
810 0 23

На протрития праг от случайни следи,

ти внезапно пристигна - частичка от лято.

И така те запомних – с боси нозе,

загорели от дългото скитане.

 

Всички тайни прозорци отвори за мен,

и за слънцето, идващо с тебе -

да преминеш през тях като вятър зелен

и поръсиш в очите ми младост.

 

Мойта дворна врата обкова със усмивки,

те са още на прага, не са си отИшли -

някой ден ще ти разкажа за тях,

само мъничко още почакай…

 

Да ги досъбера всичките...

 

 

20.02.2010 г.

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??