22 ene 2008, 18:18

Недояждане (Празнотата в очите ми) 

  Poesía
608 0 2

От недояждане ми се затвориха очите.

И сърцето се затвори. Наполовина.

И глада в душата ми изрина,

всичко малко, дето имах във запас.

 

Сега какво? Ръце ли да протягам?

За ''просяци на обич'' няма стръв.

И на такива никой не помага.

Всеки пази хляба  (да не го изядат).

 

И не гладът. Мен студът ме плаши.

Че зимата е вечна за безпризорната  душа.

И когато за гладните е вече лято...

Аз съм сама... Грозно сама...

 

 

© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • тъжно...но хубаво.
    харесват ми стиховете ти.
    с обич.
  • И когато за гладните е вече лято...
    Аз съм сама... Грозно сама...
    Много силно въздействаш, момиче мило, изтръпнах, като прочетох стиха ти !Поздрави !
Propuestas
: ??:??