Не искам да мълча,
дъжда във мен напира
и става ураган.
Него нищо не го спира,
оставя дома разпилян.
Не искам да мълча,
искам всичко да му кажа,
а времето не спира да тече.
Него нищо не го спира,
къшеи душа вече то завлече,
оставя сърцето самотно.
А то е като черна сврака –
мръсна, кална и проскубана.
То дири слънце в мрака
и него нищо не го спира,
защото вече нищо не разбира.
Облачета бягат из душата
и бурни ветрове ги гонят.
Притварям аз очи да видя мрака,
но него нищо не го спира.
© Наталия Георгиева Todos los derechos reservados