21 may 2015, 12:53

Нестинарско 

  Poesía
815 0 22

 

Днес огньове завихрят следите ни
някъде някой танцува с икони
ти ли си тръгна... аз ли... не питай
просто жарава душата ми рони...

 

Празни постели жигосват ме нощем –
в тихи звезди съм занитила длани
бавно изгарят по пръстите залези

с твоите устни дълбаят ме в рани

 

... да се преместя на пряка от вятъра
в мъничка мида до изгрева вдясно

с няколко гларуса спрели в косите ми
с пепел от обич живяна напразно...

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??