Днес огньове завихрят следите ни
някъде някой танцува с икони
ти ли си тръгна... аз ли... не питай
просто жарава душата ми рони...
Празни постели жигосват ме нощем –
в тихи звезди съм занитила длани
бавно изгарят по пръстите залези
с твоите устни дълбаят ме в рани
... да се преместя на пряка от вятъра
в мъничка мида до изгрева вдясно
с няколко гларуса спрели в косите ми
с пепел от обич живяна напразно...
© Бехрин Всички права запазени
Благодаря!