11 jul 2011, 9:38

Неутрално 

  Poesía » Otra
595 0 2


Аз нямах този шанс,
в който да те осъзная -
погледно  си Ти,
вътрешно съм Аз.
Утре ще те помня -
като забравена есен на перона
на слънцестоенето,
загнездена в миража
на сълзите ми,
откъдето нито едно течение
на Юлския вятър не преминава
съзнателно.
И ще те изплача за последно,
като предпоставка за оптимизъм,
търкулнала се по наклона на моето нямане.

Вземам твоя дъх
(стаен във нежната ти шепа),
разхвърлям го навред - за да си спомням,
че след всеки катаклизъм се ражда примирение...

© Доменико Дагостино Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??