8 feb 2011, 22:35

Нима, защо, само лъжи 

  Poesía » De amor
531 0 0

Нима е грешно да обичаш,

нима е грешно, ми кажи?

Защо тогава ме измъчваш

и вечно бъркаш се в лъжи?

Защо обиждаш ме, не зная,

защо ме караш да тъжа?

Защо отбягваш ме, не зная,

защо се криеш зад лъжа.

Нима дотегнал съм ти много,

нима си отегчена ти,

нима от  твоята любов остана

само купчина лъжи!

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??