8 февр. 2011 г., 22:35

Нима, защо, само лъжи 

  Поэзия » Любовная
530 0 0

Нима е грешно да обичаш,

нима е грешно, ми кажи?

Защо тогава ме измъчваш

и вечно бъркаш се в лъжи?

Защо обиждаш ме, не зная,

защо ме караш да тъжа?

Защо отбягваш ме, не зная,

защо се криеш зад лъжа.

Нима дотегнал съм ти много,

нима си отегчена ти,

нима от  твоята любов остана

само купчина лъжи!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??