8.02.2011 г., 22:35 ч.

Нима, защо, само лъжи 

  Поезия » Любовна
536 0 0

Нима е грешно да обичаш,

нима е грешно, ми кажи?

Защо тогава ме измъчваш

и вечно бъркаш се в лъжи?

Защо обиждаш ме, не зная,

защо ме караш да тъжа?

Защо отбягваш ме, не зная,

защо се криеш зад лъжа.

Нима дотегнал съм ти много,

нима си отегчена ти,

нима от  твоята любов остана

само купчина лъжи!

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??