Feb 8, 2011, 10:35 PM

Нима, защо, само лъжи 

  Poetry » Love
537 0 0

Нима е грешно да обичаш,

нима е грешно, ми кажи?

Защо тогава ме измъчваш

и вечно бъркаш се в лъжи?

Защо обиждаш ме, не зная,

защо ме караш да тъжа?

Защо отбягваш ме, не зная,

защо се криеш зад лъжа.

Нима дотегнал съм ти много,

нима си отегчена ти,

нима от  твоята любов остана

само купчина лъжи!

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??