23 oct 2010, 0:17

Нирвана 

  Poesía » De amor
831 1 4

                 Нирвана

 

 

Намерих начин да се радвам на живота си без теб...

Очи затварях и лъчите слънчеви

пропусках в себе си през спуснатите си клепачи...

Долавях аромата на божурите

и детски смях,  дошъл при мен със вятъра...

Разливаше се в тялото ми топлината,

която ми даряваше земята.

Разтварях се до сетния си атом,

а после се превръщах в слънчев лъч

и се завръщах у дома си...

 

Щастлива,

          обновена,

                       преродена...

 

Готова в тебе да се  влюбя пак! Завинаги...

 

 

 

© Мария Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??