Всяка нощ
идваш ти
с лунен кош
от мечти.
Всеки ден
тръгваш ти,
а във мен
дъжд вали.
Звездна нощ,
лунен кош...
Две звезди -
аз и ти.
Тъжен ден,
ден сломен...
Дъжд вали,
де си ти!
Всяка нощ
идвай ти!
Всеки ден
остани!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados