Apr 20, 2021, 4:30 PM

Нощ и ден 

  Poetry » Love
236 0 6

Всяка нощ

идваш ти

с лунен кош

от мечти.

 

Всеки ден

тръгваш ти,

а във мен

дъжд вали.

 

Звездна нощ,

лунен кош...

Две звезди -

аз и ти.

 

Тъжен ден,

ден сломен...

Дъжд вали,

де си ти!

 

Всяка нощ

идвай ти!

Всеки ден

остани!

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??