16 feb 2012, 16:34

Нощният театър 

  Poesía
1033 1 8

Аз пак с бокала на живота пия,

притисната от страшна тъмнина.

На капки мрака искам да разбия

с внезапно кипналата топлина.

 

Небето вдига своята завеса,

че време е за нощния театър.

На сцената излиза... не принцеса,

а тишината, влюбена във вятър.

 

Поглъща ме вълшебната ù сила,

в душата сякаш лава се разлива.

Тя с нежност чувствата ми доловила,

тъгата от лицето ми изтрива

 

Аз тази нощ бокала ще изпия,

а с утрото ми ще пристигнеш ти.

И пак във храма ”Тайната магия”

любов възкръснала ще прокънти.

 

© Миночка Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??