17 ago 2016, 0:04

...Нощта в обятията на текстовете ти... 

  Poesía » De amor, Erótica
647 1 7


...Нощта в обятията на текстовете ти...

 

Съблечи душата ми, за да я изпълниш с любов,

разкрий един по един стиховете ми, и твоите,

погали и приласкай прозата ми, напиши своята,

да забравим със ритмично докосване за метриката...

Целуни ме на ръба на римите, прегърни ме в свободата,

искам да почувствам пак и пак какво е да се чувства,

да почувствам какво е да прекарам нощта в текстовете ти...,

докато, желанията, мечтите, мислите, чувствата ни...

смисълът, съдбата, пътят, смъртта и живота

се изписват влюбено върху звездите и лъчите...

и в този един миг аз ще те чета, както и ти мен...

в радост и сълзи, там на небето, на края на света

там, където и навсякъде устните ни ще рецитират

една безкрайна поема, построена от любовта на текстовете ни...

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??