26 jul 2016, 16:44

Нова ласка 

  Poesía » De amor
492 0 6

Танцувам с цветята. Танцувам и пея.

Харесвам ги. Любя ги.

Страдам по нея.

Тя просто душата ми в шепите взе.

Така се отдадох, че нямам нозе.

Но ето, че дадох си малка отсрочка.

Преминах с товара в ответната точка.

Гримирана, страстна, отворена маска. 

Компасът ми сочи една нова ласка.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??