Jul 26, 2016, 4:44 PM

Нова ласка 

  Poetry » Love
490 0 6

Танцувам с цветята. Танцувам и пея.

Харесвам ги. Любя ги.

Страдам по нея.

Тя просто душата ми в шепите взе.

Така се отдадох, че нямам нозе.

Но ето, че дадох си малка отсрочка.

Преминах с товара в ответната точка.

Гримирана, страстна, отворена маска. 

Компасът ми сочи една нова ласка.

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??