14 nov 2019, 22:56

Коледно наричане 

  Poesía
1581 1 16

Новата страница...

 

Всяка Нова Година,

след всяка Коледна баница,

отваряме новата  страница.

Какво ще напишем в нея, не зная,

но от сърце ви желая,

доброто да е по много

от начало - до края!

 

Авт. Весо: 14.11.2019г.

© Веселин Христов Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Коледно наричане »

19 Puesto

  859 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??