Nov 14, 2019, 10:56 PM

Коледно наричане 

  Poetry
1622 1 16

Новата страница...

 

Всяка Нова Година,

след всяка Коледна баница,

отваряме новата  страница.

Какво ще напишем в нея, не зная,

но от сърце ви желая,

доброто да е по много

от начало - до края!

 

Авт. Весо: 14.11.2019г.

© Веселин Христов All rights reserved.

The work is a contestant:

Коледно наричане »

19 Position

  868 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??