14 нояб. 2019 г., 22:56

Коледно наричане 

  Поэзия
1613 1 16

Новата страница...

 

Всяка Нова Година,

след всяка Коледна баница,

отваряме новата  страница.

Какво ще напишем в нея, не зная,

но от сърце ви желая,

доброто да е по много

от начало - до края!

 

Авт. Весо: 14.11.2019г.

© Веселин Христов Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Коледно наричане »

19 место

  867 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??