Новата страница...
Всяка Нова Година,
след всяка Коледна баница,
отваряме новата страница.
Какво ще напишем в нея, не зная,
но от сърце ви желая,
доброто да е по много
от начало - до края!
Авт. Весо: 14.11.2019г.
© Веселин Христов Всички права запазени