2 sept 2018, 17:36

Обичай я 

  Poesía » De amor
980 4 4

Когато искаш тя да те обича

недей обича всички други ти!

Към нея тихо се затичай

грабния,прегърни я и я целуни!

 

Из книгата "Безвремие"

На Росен Николов

© Росен Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??