2.09.2018 г., 17:36 ч.

Обичай я 

  Поезия » Любовна
958 4 4

Когато искаш тя да те обича

недей обича всички други ти!

Към нея тихо се затичай

грабния,прегърни я и я целуни!

 

Из книгата "Безвремие"

На Росен Николов

© Росен Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??