Sep 2, 2018, 5:36 PM

Обичай я 

  Poetry » Love
978 4 4

Когато искаш тя да те обича

недей обича всички други ти!

Към нея тихо се затичай

грабния,прегърни я и я целуни!

 

Из книгата "Безвремие"

На Росен Николов

© Росен Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??