2 сент. 2018 г., 17:36

Обичай я 

  Поэзия » Любовная
981 4 4

Когато искаш тя да те обича

недей обича всички други ти!

Към нея тихо се затичай

грабния,прегърни я и я целуни!

 

Из книгата "Безвремие"

На Росен Николов

© Росен Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??