27 feb 2016, 21:33

обичам да живея 

  Poesía » Otra
740 0 4

Луната ми е майка,
слънцето е мой баща...
Родена съм от сладостната капка
на юнска утринна роса...
За мен се грижат всеки миг
и ме обичат птичите ята...
Красива съм - ей на !
В очите ми трепти луната,
в косите - слъневата светлина!
Раста безгрижно - всичко ми се дава.
Вселената ме носи на ръце,
живея във прекрасна къща
животните ги храня от ръце.
Звезди - роднини рой безброен
и много слънчеви слуги.
Разкошни дрехи - плетка от цветя,
от шарените есенни листа,
от топки снежни и сини небеса!
Летя на облак и вятър вихрогон
шофира,
навсякъде приятели природата
дарила с верност,
щастливи приказни се носят по
водата кораби крилати.
И знам, и знам -
не съм сама, не съм нещастна 
и съм добра към всички
и толкова обичам да живея !

 

 

 

 

© Юлия Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??