12 nov 2024, 5:35

Обичам те простичко 

  Poesía » De amor
114 3 3

Искаш да знаеш как те обичам -

като дъхаво хрускаво крайче

на хляба, току-що изпечен.

 

Защо те обичам ме питаш -

защото се чувствам до тебе

чисто бяла като кокичето.

 

Кога те обичам се чудиш -

когато до мене се будиш

и с топъл дъх ме целуваш,

 

когато във теб се огледам и

в очите ти цялата се откривам.

 

Обичам те простичко, като всичко,

което цъфти и жужи под небето.

 

Весела ЙОСИФОВА

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Нека любов в деня ни да има, нищо че чука на прага ни зима »

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??