24 jul 2010, 12:23

Обричане 

  Poesía » De amor
829 0 17

Разлистих се 
от толкова нежност -
полепнала по тънките 
листенца на цветчето ми,
остана ми спомен -
копнежно и нежно привличане.
Не искам
да си тъжното минало,
полепнало по тихите
ъгълчета на очите ми,
остави ми спомена
от нашето несбъднато обичане!
Остави ми
росата по миглите,
посипана щедро 
от изгрева слънчев,
изпий я до капка...
нека бъде последно обричане!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??