Jul 24, 2010, 12:23 PM

Обричане 

  Poetry » Love
828 0 17

Разлистих се 
от толкова нежност -
полепнала по тънките 
листенца на цветчето ми,
остана ми спомен -
копнежно и нежно привличане.
Не искам
да си тъжното минало,
полепнало по тихите
ъгълчета на очите ми,
остави ми спомена
от нашето несбъднато обичане!
Остави ми
росата по миглите,
посипана щедро 
от изгрева слънчев,
изпий я до капка...
нека бъде последно обричане!

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??