24 feb 2007, 9:14

Очакване 

  Poesía
908 0 5

   Още няма шест... 

 Застинал е далече хоризонтът,
далече, много далече -
застинал в красиво очакване...
Раздигат се сенките вече
на късния пътник, вселяващи страх,
разбуждат се къщи и сънени улици
в заспалия хубав и утринен град.

 Художник стои пред платното си бяло,
на малък балкон цял оплетен в цветя;
застинал и той в живописно очакване,
гледа как се преражда денят.
 
   А още няма шест...

© Елена Леонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??