27 jun 2009, 23:36  

Окрилена 

  Poesía » De amor
1711 0 26

                                                                                                  

Поредна утрин в непрогледно ставам,

а огледалото очаква да ме зърне.

Извайвам си мечта и си я пожелавам.

Усмивката си раждам, за да ме прегърне.

 

По устните разстилам теменуги чудни -

от аромата думите ми да трептят.

В очите кактуси засаждам, будни -

отглеждам ги следсънно да цъфтят.

 

Косата ми е вятърна и неспокойна,

но съм окрилена с нечувана от всеки,

гальовна музика на птица сладкопойна,

с която сплитаме житейските пътеки.

 

 

 

27.06.2009 

Julie

© Юлия Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??