23 oct 2015, 9:55

Опит за акро-портрет 

  Poesía » Filosófica
295 0 0

Ти се вглъбяваш до бездни, ти чувстваш нещата...
Ето това е, което пронизва сърцето...
Огън изтръгват от теб до безкрай сетивата...
Думи и мисли чрез твоята реч сякаш светят...
От мрачината на болката сили почерпваш...
Рукваш в потоци от бури, вихрушки и шемет...
А от ранимост се срутваш, но все пак - не трепваш...

 

...........................................................................................

 

Многото в теб те крепѝ и не ще го отнемат...

 

...........................................................................................

 

Райското в тебе вопѝе!... Възрадва!... Звездѝ е!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??