От тялото ми ръфат вълци.
Ще преборя болката житейска
и ще закърпя всичките си рани.
От тялото ми ръфат вълци.
Ще опазя душата си чиста
и ще пият от нея до насита.
От тялото ми ръфат вълци.
Ще ги прегърна...
И ще настъпи в тях промяна!
© Латинка-Златна Todos los derechos reservados