3 nov 2023, 6:16

От днес съм друга 

  Poesía » Filosófica
159 2 2

Аз, нямам дом в който да приседна

Спокойна пак се радвам на денят

Не знам, защо ми казват, че съм бедна

Аз, праскови сънувам в сънят. 

 

Мечтите си с тежките сълзи изпращах

Най-важното за мен, е, че тебе заобичах

Летящи пеперуди със ръцете хващах

Но, никога на глас не се заричах. 

 

От днес съм друга! Преродих се! 

Не ми трябват вече скъпи вещи. 

С усмивка, колебливо обнових се. 

Ще трупам само самота - до нащите срещи! 

 

© Мария Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Почувствах ,преживях и дано!!!Поздрави ,Миме!!!
  • Много искрено, силно и вълнуващо!
    Хареса ми и те поздравявам!
Propuestas
: ??:??