3 dic 2014, 7:44

Отивам си 

  Poesía » De amor
671 0 12

Ще тръгна... Как боли сърцето...

Ще легне есен на душата...

Очите ти... Очите - светят!

Захлопвам и след мен вратата.

 

Не зная що не се получи.

Отивам си... Благодаря!

Не съм щастливият ти случай...

Какво ли мога да даря?!

 

Ще падне жълтолиста есен

със златото си тъй омайно...

След мене ще остане песен

и май последната ти тайна...

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??