Dec 3, 2014, 7:44 AM

Отивам си 

  Poetry » Love
668 0 12

Ще тръгна... Как боли сърцето...

Ще легне есен на душата...

Очите ти... Очите - светят!

Захлопвам и след мен вратата.

 

Не зная що не се получи.

Отивам си... Благодаря!

Не съм щастливият ти случай...

Какво ли мога да даря?!

 

Ще падне жълтолиста есен

със златото си тъй омайно...

След мене ще остане песен

и май последната ти тайна...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??