2 mar 2017, 0:11

Откровение 

  Poesía » Otra
252 0 3

Пожар душата ми изгаря.

Дълбоко наранява доблестта...

Учтивост, срамота и слава!?

Три забравени неща.

Душата има ли да страда,

тя няма никога със друг

да сподели това.

Ще плаче скришом и ще страда...

Зад зазидани стена.

Усмивката ще скрие надълбоко.

Дори във ада ще я прати тя.

И ще помоли ама никой,

никога да не открие слабостта.

Пожар душата ми изгаря...

Не ми е весело...Тъжа.

Не искам с утрото да свържа

болката и своята тъга...

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??