8 dic 2008, 0:21

Отново сам 

  Poesía » De amor
1131 0 10

Като облак не искам да си,

ще завали и ще изчезнеш.

Като дъжд не искам да си,

ще напече и ще изсъхнеш.

Като вятър не искам да си,

все някога ще утихнеш.

Като цвете не искам да си,

все някога ще увехнеш.

Като слънце не искам да си,

все някога ще залезеш.

Като любовта не искам да си,

все някога ще си отидеш.

..............................

Всичко си отива,

само аз оставам.

© Наско Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??