Dec 8, 2008, 12:21 AM

Отново сам 

  Poetry » Love
1104 0 10

Като облак не искам да си,

ще завали и ще изчезнеш.

Като дъжд не искам да си,

ще напече и ще изсъхнеш.

Като вятър не искам да си,

все някога ще утихнеш.

Като цвете не искам да си,

все някога ще увехнеш.

Като слънце не искам да си,

все някога ще залезеш.

Като любовта не искам да си,

все някога ще си отидеш.

..............................

Всичко си отива,

само аз оставам.

© Наско All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??