5 jun 2006, 17:51

ОТРИЧАМ СЕ...от теб 

  Poesía
914 0 7
Нещо изведнъж се промени,
осъзнах хиляди неща.
Ти не си това, което искам,
ден след ден в теб откривам
отрицателни черти.
Преди аз бях сляпа
и не виждах черната ти душа,
любовта ме беше заслепила,
но открих сега в тебе подлостта.
Ти не заслужаваш моите сълзи,
не си заслужил дори да те погледна.
За мойта любов сляп беше ти,
сега дума за Сбогом,
ти казвам последна!
Ти не си човека от мечтите ми,
от тебе се отдалечих,
разделих се от тебе,
контактите между нас ограничих.
Ти не си моите идеали,
а аз за тебе плачех често до зори,
кървавите ми от болка очи,
едва сега разбраха,
че не си е заслужавало да плачат.
Ти нямаш нищо повече от другите,
ти си просто обикновен човек,
а аз те бях превърнала във Бог!
Едва сега обаче го разбирам,
но по-добре сега,
отколкото тотално да бе
сринал моята душа!!!

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??