7 nov 2008, 21:55

Отвъд мрака... 

  Poesía » De amor
713 0 2

              Лицето ми е скрито в нощното небе, където е бездна...

              Очите ми гледат в празнотата, за да открият себе си...

             Дланите ми студени те докосват със сковани пръсти...

             Стоплят се при нежния допир и изгрява звезда в мрака...

             Небето вече не е само...

             Започва онази нова утрин със пурпурно сияние.

             И аз ти подавам ръка, за да дойдеш с мен отвъд мрака...

             И се ражда светлина от теб и мен...

            

© Бен Ар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??