23 mar 2023, 7:11

Пеперуди 

  Poesía
460 1 2

Висока летва,състезателя е нисък...

А стомаха  скупчен е във страх!

Молитви в мозъка се гонят

дали не се надскочих пак.

 

Сърцето мира ми не дава.

Дали съм за победи отреден?

Бездомниците ,дом са имали

защо тогава са навън?

 

Презирам се ,стомахът стърже

ръждива пот по вените тече.

Болката това непосято семе

В гърдите избуя.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • На гаднярите не им пука. Те са си добре. Само добър човек може да има подобни терзания.
  • Много образно. Буквално го преживях.
    Поздравления, Ачо!
Propuestas
: ??:??