23 мар. 2023 г., 07:11

Пеперуди 

  Поэзия
486 1 2

Висока летва,състезателя е нисък...

А стомаха  скупчен е във страх!

Молитви в мозъка се гонят

дали не се надскочих пак.

 

Сърцето мира ми не дава.

Дали съм за победи отреден?

Бездомниците ,дом са имали

защо тогава са навън?

 

Презирам се ,стомахът стърже

ръждива пот по вените тече.

Болката това непосято семе

В гърдите избуя.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • На гаднярите не им пука. Те са си добре. Само добър човек може да има подобни терзания.
  • Много образно. Буквално го преживях.
    Поздравления, Ачо!
Предложения
: ??:??