Mar 23, 2023, 7:11 AM

Пеперуди 

  Poetry
495 1 2

Висока летва,състезателя е нисък...

А стомаха  скупчен е във страх!

Молитви в мозъка се гонят

дали не се надскочих пак.

 

Сърцето мира ми не дава.

Дали съм за победи отреден?

Бездомниците ,дом са имали

защо тогава са навън?

 

Презирам се ,стомахът стърже

ръждива пот по вените тече.

Болката това непосято семе

В гърдите избуя.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • На гаднярите не им пука. Те са си добре. Само добър човек може да има подобни терзания.
  • Много образно. Буквално го преживях.
    Поздравления, Ачо!
Random works
: ??:??