26 mar 2017, 14:22

Плод 

  Poesía
1019 8 10

Емоция със форма на жена

и с множество житейски роли –

любима, майка, баба дъщеря –

за всяка всеки тук говори.

 

Лечебно, словото се лее.

Изтича в благодатната за семе почва.

Разцъфва, връзва плод и зрее

сърцето, от което Любовта започва.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Пред една икона свята коленича »

6 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??