26.03.2017 г., 14:22 ч.

Плод 

  Поезия
1126 8 10

Емоция със форма на жена

и с множество житейски роли –

любима, майка, баба дъщеря –

за всяка всеки тук говори.

 

Лечебно, словото се лее.

Изтича в благодатната за семе почва.

Разцъфва, връзва плод и зрее

сърцето, от което Любовта започва.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Пред една икона свята коленича »

6 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??