26 мар. 2017 г., 14:22

Плод 

  Поэзия
1018 8 10

Емоция със форма на жена

и с множество житейски роли –

любима, майка, баба дъщеря –

за всяка всеки тук говори.

 

Лечебно, словото се лее.

Изтича в благодатната за семе почва.

Разцъфва, връзва плод и зрее

сърцето, от което Любовта започва.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Пред една икона свята коленича »

6 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??