Mar 26, 2017, 2:22 PM

Плод 

  Poetry
1005 8 10

Емоция със форма на жена

и с множество житейски роли –

любима, майка, баба дъщеря –

за всяка всеки тук говори.

 

Лечебно, словото се лее.

Изтича в благодатната за семе почва.

Разцъфва, връзва плод и зрее

сърцето, от което Любовта започва.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??