6 feb 2023, 17:51

Подарък 

  Poesía » Para niños
289 0 6

Щом дойде пролетта

аз ще стана кака. 

Щъркелът пред нашата врата

подарък ще остави чакан! 

 

Братче ще ми донесе, 

бебе малко, 

с мъничко носле 

и ще плаче, жалко, 

 

но аз ще го люлея,

ще го забавлявам,

песни ще му пея,

да реве не ще му давам!

 

А като порасте

ще го уча на игри, 

и ще сме приятели

неразделни, най-добри! 

 

© Людмила Данова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??