27 mar 2009, 5:51

Поезия на любовта 

  Poesía » De amor
4054 0 23

 

Потъвам бездънно в очите ти

и от възторг благоговея.

В душата ти открих небесата

и очи да отместя не смея.

 

Изящните гънки на ръцете ти

и твоето нежно дихание -

отвличат ми дневната проза,

превръщат я в нощна поезия.

 

Сърцето ми все по-учестено бие.

В душата ми - ангелски звуци:

„За тебе живота си бих дала!"

„Със теб и след смъртта си оставам!"

 

 25.03.2009 г.

 

 

 

МУЗИКА>>> 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??